Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker İlkokulu

Vizyon: İnsan kaynaklarını etkin ve verimli kullanan üretken, yaratıcı, şeffaf ve katılımcı organizasyon yapısıyla her bireyin ulaşabildiği, evrensel değerler doğrultusunda işleyen, geleceğin eğitim anlayışına uygun hizmet veren,çağdaşlarına model bir kurum olmaktır.

Misyon: İnsan merkezli yaklaşımı ilke edinerek, her yaşta eğitimin önemine inanmış, eşitlik ilkesini ve hukukun üstünlüğünü koşulsuz benimsemiş, değişime açık, yönetişim anlayışıyla bağlı kurum çalışanlarına verimli danışma ve koordinasyon hizmeti sunmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:40 - 14:05
Isınma: Doğalgaz
Sportif Etkinlikler: Satranç Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak E tWinnig
Proje Çalışmaları: Tübitak E tWinnig

Telefon - 0 212 793 60 91

WEB - https://gokhanpekerilkokulu.meb.k12.tr

Adres - NAKKAŞ MAH. RÜYA SK. ŞEHİT KURMAY ALBAY GÖKHAN PEKER İLKORTAOKULU BLOK NO 6 İÇ KAPI NO 1 ÇATALCA / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Her yarım saatte bir ilçeye minübüs vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklık 10 km. dir.